місто Париж люди секс Нео місто Париж

5 сучасних українських книжок про кохання

Сейчас читают: 627
vogue.ua

Кохання та складні стосунки закоханих – вічна тема для літератури. Українські письменники торкаються її по-своєму: відверто, чесно, зухвало.

Vogue. ua пропонує добірку романів про кохання від українських авторів, що написали їх у різний час – від 2007 по 2022 рік. Всі ці історії дуже різноманітні за темою та стилем оповіді, але об’єднані яскравістю і непересічністю.

Мало хто пише про кохання так, як робить це Ірена Карпа, – відверто, зухвало, сексуально, називаючи речі своїми іменами. Місце дії "Добрих новин з Аральського моря. . . " (2019) – Париж, де мешкає сама авторка: живий, демократичний, богемний, без кліше.

Головні героїні – чотири українські емігрантки, що потрапили до Парижа в пошуках кохання, роботи, себе, або, навпаки, втікали від себе. "Річ у собі" Хлоя, музикантка й тонка натура, яка була в Україні волонтеркою в АТО; заповзятлива Богдана, яка ніде не пропаде; учасниця гурту Femen, Маша; і найцікавіше – Рита, альтер его самої письменниці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA