Украина Украина

Легендарний британський рок-музикант Оззі Осборн поселить українських біженців у своєму маєтку

Сейчас читают: 267
cosmo.com.ua

Британський рок-музикант Оззі Осборн та його дружина Шеріл вирішили надати житло двом родинам біженців з України у своєму маєтку в Бакінгемширі.

Про це повідомляє видання Daily Mail. Як зізналося подружжя, вони планували зробити це раніше, однак зіштовхнулися з бюрократичними перепонами, які сповільнили процес.

Втім, дружина музиканта висловила сподівання, що вони зможуть врегулювати це питання якнайшвидше. Нагадаємо, раніше Оззі та Шерон Осборн підтримали Україну в межах флешмобу «Stand Up for Ukraine», ініціатором якого стала міжнародна організація Global Citizen. «Ми підтримуємо Україну.

Ми просимо всіх, хто побачить це звернення, посилити цей заклик — зробити власну публікацію, поширити відео від активіста чи саме це відео — щоб наші світові лідери знали, що нам потрібно, аби світ став на захист України та підтримав біженців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA