знаменитости Нео

5 наймодніших джинсових курток від українських брендів

Сейчас читают: 247
vogue.ua

Джинсова куртка – найуніверсальніша річ у повсякденному гардеробі. Взимку і восени її можна носити під пальтом або дублянкою, складаючи модний багатошаровий образ за прикладом streetstyle-зірок, а навесні або влітку використовувати замість жакетів.

Цього сезону весна-літо 2022 року українські дизайнери пропонують вибирати куртки зі світлого деніму, комбіновані моделі у стилі печворк, джинсовки з великими кишенями, вінтажні варіанти у темних відтінках, родом з 1990-х років.

Vogue. ua зібрав 5 наймодніших джинсових курток цього сезону, які можна купити просто зараз. Український бренд джинсових речей KSENIASCHNAIDER відомий у всьому світі.

Його носять багато знаменистостей, серед яких Бела Гадід і Селін Діон. Крім культових demi-denims, які поєднують у собі штани-кюлоти та джинси skinny, в арсеналі марки є також багато комбінованого деніму, виконаного за принципом печворк.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA