Англія музыканты StandWithUkraine Англія

Оззі Осборн прихистить українських біженців у своєму маєтку

Сейчас читают: 385
vogue.ua

Британський рок-музикант Оззі Осборн разом із дружиною Шеріл вирішили підтримати Україну й українців. Зіркове подружжя ухвалило рішення надати прихисток кільком тимчасово переміщеним особам з України у своєму маєтку в Бакінгемширі, Англія.

Про це повідомляє Daily Mail. Осборни розповіли, що готові розмістити у своєму маєтку дві українські родини. Таким чином, знаменитості вирішили підтримати український народ в часи війни. «Оззі дуже відомий в Україні, я думаю, вони [українські біженці] були б щасливими», — припустила дружина музиканта.

Зі слів місис Осборн, вони вирішили надати прихисток біженцям вже давно, проте британська бюрократія гальмує цей процес. Шеріл Осборн висловила сподівання, що вони зможуть врегулювати це питання якнайшвидше.

Очікується, що подружжя зможе поселити в особняку українців вже через кілька тижнів. Допомогою українським сім'ям зірки будуть займатися особисто, адже вони повертаються в Великобританію після тривалого проживання в Сполучених Штатах Америки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA