Нео

Пастельні відтінки в колекціях українських брендів весна-літо 2022

Сейчас читают: 395
vogue.ua

З приходом тепла пастельна кольорова гама займає головну позицію у колекціях брендів. Важко втриматися від покупки одягу у відтінках повітряної солодкої вати, лимонного сорбету, фісташкового пралине та лавандового крему.

Ці ніжні та солодкі кольори є справжніми антидепресантами у модному гардеробі. Vogue. ua заглянув у колекції до українських дизайнерів весна-літо 2022 та зібрав найкрасивіші речі у пастельних відтінках, від яких просто неможливо відірвати погляд.

Відтінок безхмарного блакитного неба дарує надію та віру у світле майбутнє, що зараз особливо потрібне всім українцям. Пропонуємо поповнити свій гардероб цього сезону брючним костюмом Bobkova, що складається з подовженого притягненого жакета та вільних штанів, повітряною сукнею Jammeme у небесно-блакитному кольорі або двобортним жакетом Arutiunova, який легко поєднувати з денімом у весняних образах.

Ніжний рожевий колір, що нагадує про полуничне морозиво або солодкий зефір цієї весни вкотре викрав серця українських дизайнерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA