Нео

5 наймодніших шкіряних курток від українських брендів

Сейчас читают: 417
vogue.ua

Шкіряна куртка – універсальна й позачасова річ у весняному гардеробі. Рік у рік дизайнери демонструють свою любов до шкіряних курток, пропонуючи як класичні моделі байкерських косух, так і експериментуючи з новими фасонами та відтінками.

Цього сезону весна-літо 2022 в колекціях українських брендів можна знайти: об’ємні авіатори чоловічого крою, шкіряні бомбери, що відсилають до уніформи льотчиків, металізовані моделі, зухвалі лаковані куртки, мінімалістичні варіанти або ультрамодні шкірянки з ефектом потертості.

Vogue. ua зазирнув до колекцій українських дизайнерів та зібрав 5 наймодніших шкіряних курток цієї весни. Шкіряні куртки з металізованим ефектом – один з модних трендів цієї весни.

Відтінки золота й срібла вже кілька сезонів поспіль панують у колекціях дизайнерів. Український бренд Kulakovskiy пропонує вибирати вкорочену куртку-косуху з об’ємними рукавами у відтінку дорогоцінних металів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA