Сериалы что посмотреть мини-сериалы

5 нових міні-серіалів, на які не шкода витратити час

Сейчас читают: 709
cosmo.com.ua

Не знаєш, що подивитися? Не хочеш витрачати час на довгий серіал, довжиною у 10 сезонів? Тоді хутчіш зберігай новинки міні-серіалів, які вражають акторським складом, цікавим сюжетом і довершеною зйомкою. «ВандаВіжн» (WandaVision) Міні-серіал від Marvel заснований на коміксах про персонажів Червона Відьма та Віжен.

Події розгортаються після закінчення стрічки «Месники: Завершення». Ванда та Віжн живуть тихим сімейним життям, але згодом починають підозрювати, що їхня реальність не така, якою їм здається. «Стюардеса» (The Flight Attendant) Міні-серіал із Кейлі Куоко у головній ролі («Теорія великого вибуху») знятий за мотивами однойменного роману Кріса Бохджаляна.

За сюжетом, головна героїня Кессі, яка працює стюардесою, прокидається у розкішному готельному номері поруч із покійником. Замість того, щоб звернутися у поліцію, дівчина прибирає ознаки вбивства і переховується від агентів ФБР. «Ваша честь» (Your Honour) У серіалі йдеться про поважного суддю з Нового Орлеана Майкла Десіато.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA