История школа навчання

В українських школах з 1 вересня оновлять програму з історії

Сейчас читают: 448
womo.ua

З нового навчального року в українських школах зміниться програма викладання історії України та всесвітньої історії, світової літератури та захисту України.

Про це повідомив заступник міністра освіти Андрій Вітренко в ефірі телемарафону, пише «Громадське». Із 1 вересня Міносвіти хоче відновити офлайн-навчання у всіх закладах освіти України.

У зоні бойових дій і на лінії фронту відновлення офлайн-навчання залежатиме від безпекової ситуації. За словами Вітренка, поки продовжують працювати робочі групи, які мають до 15 червня створити та передати до Міносвіти зміни до навчальних програм.

Після цього відомство запровадить нововведення. Деякі зміни стосуються практичної спрямованості предмета «Захист України». Зокрема, так розповідатимуть про розмінування. «Посилимо національно-патріотичне виховання й буде окремий блок, який стосуватиметься протимінної діяльності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA