маски для лица алоэ

10 рецептів масочок для обличчя з алое вера

Сейчас читают: 820
liza.ua

Алое вера давно користується популярністю в косметології та серед тих, хто хоче отримати ідеальну шкіру. Ми використовуємо цю рослину як натуральний зволожувач, в різноманітних масочках, як інгредієнт для тонера і для інших домашніх б’юті-засобів.Гель алое вера допомагає підтримувати не тільки красу шкіри.

Він відмінно піклується про волосся, допомагає зменшити випадання, сухість, зменшує кількість посічених кінчиків. Наш б’юті-фаворит — маски з алое вера.

Ми зібрали 10 кращих рецептів масок для обличчя з алое вера. Спробуй і переконайся сама.Алое віра — це чудовий засіб, який у своєму складі має близько 75 корисних речовин: це і вітаміни, і мінерали, і ензими, і кислоти.

Особливий елемент в алое вера — це саліцилова кислота. Вона незамінна в боротьбі зі старінням і акне.Ось всі корисні властивості алое вера:Якщо вдома у тебе немає рослини алое вера, можна використовувати готовий гель, який продається в онлайн-магазинах.Отже, починаємо створювати маски для обличчя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA