брови Нео макіяж

Обличчя як у супермоделі: спробуй цю процедуру

Сейчас читают: 769
cosmo.com.ua

Якщо ти колись придивлялась до обличчя Шаніни Шейк, Розі Гантінгтон-Вайтлі або Міранди Кер, то могла помітити одну спільну рису і мова не про бездоганну шкіру.

Кожна з цих красунь має виразні густі брови, що розкішно обрамляють обличчя і роблять його молодшим візуально навіть тоді, коли на ньому немає ні краплини косметики.

Серед моделей зараз особою популярністю користується процедура ламінування брів бао так звана перманентна укладка брів, що надає їм більш виразного вигляду, кольору та форми надовго.  Як це відбувається? На брови по черзі наносяться різні склади, що фіксують волосинки у потрібному напрямку та надають їм красивого відтінку, після чого тобі протягом 1,5-2 місяці не знадобляться олівці, тіні чи тонуючі гелі для брів.

Достатньо легенько зачесати їх після вмивання і за бажанням зафіксувати прозорим гелем чи воском! Кому це підійде? Власницям густих широких брів, що хочуть зробити їх більш слухняними, на тонких бровах ефект буде менш вираженим, проте вони виглядатимуть густішими. Де робити? В студії краси Moi, що офіційно представляє бренд Yumi Lashes в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA