антитренды модный маникюр 2020 маникюр

5 головних антитрендів у манікюрі 2020

Сейчас читают: 250
cosmo.com.ua

Мода не припиняє нагадувати світу про свою примхливість і щосезону диктує нові правила. Не винятком став і 2020-й. Сьогодні ми поговоримо про більше не актуальні варіанти манікюру, які встигли всім набриднути, та запропонуємо стильні альтернативи, які якнайкраще підкреслять твою індивідуальність. Нігті різних кольорів + гліттер Здається, такий манікюр досі обирають дівчата, які не встигли вигадати нову, більш оригінальну ідею для свого майстра.

Ну або просто надто поспішали… @stella.artist.beauty Альтернатива: якщо тобі все ж до вподоби схожа ідея, у новому році обери щось одне: або лаки різних відтінків, або гліттер на декількох нігтях.

Також зверни увагу на лаки з ефектом металік або голографію. @allure Частковий декор стразами Ще один варіант манікюру, який встиг стати надто банальним.

Коли здається, що спробувала все, знову повертаєшся до декору одного нігтя стразами або блискітками. @stylizacjapaznokciagnieszkam Альтернатива: спробуй трендовий манікюр з елементами геометрії й

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA