люди друзья Нео

5 чудових українських книжок, що дають надію

Сейчас читают: 180
vogue.ua

Останні півтора місяця ми особливо багато писали про книжки: рекомендували вам найважливіші книги про війну в Україні; радили сучасні українські романи та захопливі твори про козаків.

Але хороша книга – це не лише про знання, а ще й джерело неймовірної надії, любові до життя та мудрості. Саме тому наша сьогоднішня добірка присвячена українським книгам, що дарують надію на краще.

Одна з найпрекрасніших новинок минулого року, яка точно не залишить байдужим читача. У центрі дебютного романа Євгенії Кузнєцової — історія двох сестер, Соломії та Лілічки, тридцятирічних дівчат, які опинилися в якомусь сенсі на роздоріжжі і приїхали на літо у родинний будинок до своєї бабусі Теї, щоб перепочити, подумати і, можливо, розпочати нове життя.

Згодом у будинку з'являться індійська кузина, розгублена мама Соломії і Лілічки, чужа дитина, навіть рудий кіт без імені — всі на порозі змін. "Спитайте Мієчку" – неймовірно поліфонічна історія: це і роман про кохання; і зворушлива історія про міцні родинні зв'язки, та цілком особливі взаємини братів і сестер, і роман-пошук себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA