Україна жінки війна в Україні новини дозвілля вибір редакції Україна

Ніж, уламок снаряда та інша рутина жіночих сумочок

Сейчас читают: 648
womo.ua

Жіночі сумки давно вийшли за межі тампонів та блисків для губ — тепер там ховаються засоби самозахисту та аптечки тактичної медицини. Що ще носять українки у своїх клатчах? Про що мова: Бренд доглядової косметики Sane створив збірник жіночих історій під назвою “Покажи мені свою сумочку і я скажу як ти”, який розповідає що та навіщо українки не дістають зі своїх шоперів.

Розповіді жінок транслюють бентежність життя через предмети, які ніколи не мали б опинитися у жіночому “багеті”. Декілька фактів: Більш як 70 жінок публічно поділилися своїми історіями про момент в який їх сумочка перетворилася із ємкості для помад та записників на тривожний чемоданчик, сумку лікаря, рятувальника або навіть магазин прикрас; Окрім історій, збірник містить список безоплатних фондів, сервісів та гарячих ліній підтримки для жінок, які побачать свій біль в цих історіях і будуть готові почати говорити про нього зі спеціалістами; Після повномасштабки в жіночих сумках почали з’являтися свитки, гумові рукавиці, бинти та турнікети, бо “а що якщо наступного разу саме я опинюся під завалами?”; Велика ідея бренду Sane — це зменшувати тривожність жіночого життя, тому і мета проєкту була у тому, щоб почати розмову з аудиторією про те через що проходять жінки.

Що змусило одну з нас не виходити із дому без ножа? А після якої ситуації інша переклала золоті прикраси із гарної ювелірної коробочки до зіп-пакету в сумку?

Предмети всередині цих жіночих світів були різними, але всі вони мало нагадувати жіноче життя. Реальність українок змінилася, проте більшість з них продовжують вважати, що подібне — це норма, а не відхилення від неї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA