Україна Росія Журналист РФ Україна Росія

32 журналісти загинули від початку нападу рф на Україну

Сейчас читают: 362
womo.ua

Від початку російського нападу на Україну вже загинули 32 журналісти, а понад 100 українських ЗМІ на тімчасово окупованих територіях припинили свою роботу.

Такі дані наводять Інститут масової інформації, а також міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко. В ІМІ уточнили, що 8 журналістів загинули безпосередньо під час виконання професійної діяльності, 24 загинули як учасники бойових дій або внаслідок російських обстрілів або тортур, не під час виконання обов’язків. «4й місяць повномасштабної війни – і ми втратили 32 журналісти… За 8 років війни ми втратили ще більше.

Вічна пам’ять нашим борцям передової інформаційного фронту. Всі журналісти сьогодні, які працюють 24/7 – ви герої. Ми ведемо гібридну війну, першу таку масштабну в історії світу, і ваша роль сьогодні неоціненна.

Як і ваша відповідальність, ваша відданість справі, завзятість та сміливість», – заявив Ткаченко. Нагадаємо, що цього року всі українські журналісти та співробітники ЗМІ були представлені до колективної Пулітцерівської премії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA