Алла Костромичева книги звёзды Алла Костромичева

3 улюблені книги Алли Костромічової, які варто прочитати кожній

Сейчас читают: 773
cosmo.com.ua

Ведуча реаліті «Супер Топ-модель по-українськи» та cover-girl Cosmopolitan Алла Костромічова майже ніколи не вирушає на зйомки без книжки.

Таким чином зірці завжди є чим зайнятися під час перегриму або очікування початку знімань. Про це Алла розповіла під час діджитал-гри «У приват до зірки» перед шоу «Де логіка?» Новий канал не зміг втриматися та розпитав ведучу про нещодавно прочитані книги, які вразили її найбільше.

Тож, лови ТОП-3 книги з особистої бібліотеки Алли Костромічової. «21 урок для ХХІ століття» Юваль Ной Харарі — Автор дуже цікаво та структуровано розповідає про всі аспекти життя й передбачає, з якими етичними проблемами найближчим часом зіштовхнеться людство у зв’язку з розвитком тих чи інших технологій, — каже Алла. — Мені було дуже цікаво почитати про технології реклами та аналізу того, що подобається споживачу.

Автор розповідає, що наступним етапом у розвитку інтертейменту стануть екрани, які сприйматимуть твої емоції під час перегляду контенту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA