характер Кино купальники

24 найвідоміших купальники в історії Голлівуду

Сейчас читают: 272
vogue.ua

У кінематографі нерідко трапляється таке, що одяг персонажів запам'ятовується більше, ніж сам фільм. Наприклад, парад яскравих вбрань Меггі Чун у фільмі «Любовний настрій», або блискуча біла сукня Одрі Гепберн у ролі Елізи Дулітл у фільмі «Моя чарівна леді».

Часто наряди персонажів можуть й досить красномовно розповісти про їхній характер чи настрій. Купальники також відіграють важливу роль у розумінні персонажа — з їхньою допомогою творці фільмів часто передають чуттєву, сміливу чи вільнолюбну сторону героїв.

В історії кіно було немало видатних моментів в бікіні — від ікони 1960-х Ракель Велч в сріблястому комплекті в стрічці «Мільйон років до нашої ери» до чарівної Рейчел Макадамс в червоному ретро купальнику в фільмі «Щоденник пам'яті».

Одним з найвидатніших комплектів для плавання усіх часів можна непохитно назвати суцільний купальник кольору слонової кістки і відповідну шапочку Кіри Найтлі у фільмі «Спокута».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA