Fox Lingerie Нео Fox Lingerie

Наймодніші купальники бікіні для ідеальної засмаги

Сейчас читают: 965
vogue.ua

Перший роздільний купальник з’явився 5 липня 1946 року, проте суспільство не відразу прийняло новий відвертий винахід. Лише в 1960-х бікіні набули популярності на пляжах Європи й Америки.

Цього сезону мінікупальник, що максимально оголює тіло, – один з головних трендів пляжної моди. Дизайнери пропонують вибирати ефектні бікіні в яскравих відтінках, моделі з люрексовою ниткою, варіанти, виготовлені в техніці кроше, роздільні купальники з анімалістичними та квітчастими візерунками, а також бікіні з довгими зав’язками на талії.

Vogue. ua зібрав наймодніші купальники цього літа – як закордонних марок, так і українських брендів. Якщо ви не любите зрадливі білі смужки на тілі, то бікіні – ідеальний варіант для рівної засмаги.

Цей відкритий роздільний купальник дає змогу дістати гарну золотисту засмагу з мінімальними ділянками білої шкіри. У колекціях Bond Eye та Somerfield Swim ви знайдете купальники в модних помаранчевих відтінках, які особливо полюбили знаменитості цього літа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA