знаменитости Зендая Нео

Зендая та Том Голланд — наймиліша пара Голлівуду

Сейчас читают: 545
vogue.ua

У франшизі «Людина-павук» є багато за що відповісти з точки зору романів знаменитостей. Тобі Магуайр і Кірстен Данст започаткували цю тенденцію в ранніх нулетичних (і подарували світові цей пам'ятний перевернутий поцілунок, відтворений іншими іконами 2000-х Адамом Броуді та Рейчел Білсон на The OC), до того, як Емма Стоун та Ендрю Гарфілд підхопили Факел, зустрічався роками, граючи героїню Marvel і стажистку Oscorp Гвен Стейсі в блокбастерах.

Тепер є Зендая і Том Холланд, він же Томдая. Перегляньте їх найприємніші моменти разом за ці роки, нижче. На даний момент Зендая і Том були разом по всьому світу, завдяки чому навіть найвиснажливіші прес-тури виглядали весело. «Кожен заслуговує на таку рекламу, як Том Холланд», — жартівливо сказала Зендая разом із кадром з прем’єри «Людини-павука: Повернення додому» у 2017 році, коли Том відтворив позу, яку Уілл Сміт чудово зробив на червоній доріжці SAG Awards 2007 з дружиною Джадою Пінкетт.

Сміт. Зендая відзначила 26-й день народження Тома 1 червня відвертим чорно-білим портретом їх обох, а також підписом: «Найщасливіший із днів народження тому, хто робить мене найщасливішим 3».

На 25-й день народження Зендаї 1 вересня минулого року Том опублікував таку ж солодку данину своїй колезі в Instagram. «Мій MJ, — почав випускник Brit School, — найщасливіший із днів народження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA