биография музика особисте життя відомих людей цікаві факти дні народження відомих людей

20 цікавих фактів про легенду гурту Queen Фредді Мерк’юрі

Сейчас читают: 316
womo.ua

Фредді Мерк’юрі, справжнє ім’я Фаррух Булсара — легендарний британський співак, відомий передусім як вокаліст та клавішник рок-гурту Queen.

Сьогодні, 5 вересня 2024 року, артист мав святкувати свій день народження, проте 24 листопада 1991 року у 45-річному віці помер через хворобу.

Тому з нагоди дня народження Фредді Мерк’юрі пропонуємо дізнатися про неймовірне життя, кар’єру та спадщину колишнього соліста гурту «Queen» та дізнатися деякі факти про нього. Читайте також: День народження Бейонсе: 43 факти про попікону, яка увійшла в історію 20 фактів, які ви, можливо, не знали про Фредді Мерк’юрі Фредді Мерк’юрі розробив знаменитий логотип Queen Crest. Все завдяки ступеню з мистецтва та графічного дизайну художнього коледжу, в якому Фредді навчався, коли познайомився з іншими учасниками Queen. На початку 70-х у нього були тривалі стосунки з Мері Остін. Вона стала його найближчим другом.

Коли він помер у віці 45 років у 1991 році, він залишив їй більшу частину своїх грошей, будинок і гонорари за записи. Його фірмовий «бездонний мікрофон» трапився випадково. Під час виступу на початку кар’єри Queen його мікрофонна стійка зламалася посеред виступу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA