Элина Свитолина місто Ріо-Де-Жанейро місто Токіо биография особисте життя відомих людей цікаві факти дні народження відомих людей Элина Свитолина місто Ріо-Де-Жанейро місто Токіо

Еліна Світоліна: найцікавіші факти про іменинницю сьогоднішнього дня

Сейчас читают: 631
womo.ua

Еліна Світоліна — відома українська тенісистка, яка у 2017-2019 роках була в трійці світового рейтингу WTA. Також спортсменка у 2020 році завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх в Токіо.

Більше про біографію та досягнення Еліни Світоліни читайте далі в статті. Адже з нагоди її дня народження ми підготували найцікавіші факти про Світоліну.

Еліна Світоліна народилася в родині спортсменів і з 4 років почала займатися тенісом. За її словами, з дитинства вона показувала високі результати, але про олімпійські медалі не мріяла.

Еліна Світоліна  — одна з найуспішніших гравчинь в історії українського спорту. Виграла 17 турнірів WTA — Жіночої тенісної асоціації в одиночному розряді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA