секс секс-шоп сексуальність

Не вібраторами єдиними, або чому всім потрібно ходити до секс-шопу

Сейчас читают: 408
hochu.ua

Ми нещодавно розповідали, що буде, якщо вас зловлять на сексі у громадському місці. Так от, одне з таких місць – секс-шоп.У фантазії багатьох, магазин інтимних товарів — це темний підвал, куди ходять тільки збоченці.

Приміщення напхане монструозними ділдо всіх форм і розмірів. І взагалі - тільки туди заходиш, як одразу звабливі продавці чи продавчині (кому що більше подобається), загорнуті у шкіру та латекс, з порогу зв’язують покупців і шмагають батогами.

Читати також Задоволення чи дискомфорт: як дікпіки та секстинг впливають на стосунки партнерів? Насправді ж це звичайнісінький магазин.

Звісно, там є і ділдо, і батоги, і еротичні костюми, але ще дуже багато всього іншого. Розповідаємо, чому товари з секс-шопу будуть корисні і чоловікам, і жінкам у будь-якому віці, незалежно від сфери занять та орієнтації.Ми досі вигрібаємо наслідки радянської окупації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA