Vivienne Westwood Нео Chanel Vivienne Westwood

17 ефектних виходів супермоделей у весільних образах

Сейчас читают: 629
vogue.ua

Побачити супермодель на подіумі може стати захоплюючим досвідом, не кажучи вже про супермодель у ролі нареченої. Карл Лагерфельд, як відомо, завершував свої покази Chanel кутюрними образами, які носили Клаудія Шиффер, Алек Век і Девон Аокі.

Його наступниця, Віржині Віар, продовжила традицію модного Дому та обрала Джилл Кортльов та Вітторію Черетті як наречених для кутюрних шоу осінь-зима 2022/2023 та осінь-зиму 2019/2020.

У 1990-х Джанні Версаче запросив своїх улюблених супермоделей і муз, щоб вони з'явилися в ролі наречених на подіумі. Так, Наомі Кемпбелл продемонструвала блискучу міні-сукню на показі осінь-зима 1997/1998 року, а Кейт Мосс вдягла сліпучий образ на закритті сезону осінь-зима 1995/1996.

Як одна з найпопулярніших моделей на даний момент, Белла Хадід кілька разів була нареченою в останні сезони. Супермодель з'явилася в образі нареченої на показі Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood осінь-зима 2020/2021, який згодом став вірусним, а на недавньому шоу Versace весна-літо 2023 вона була одягнена у фіолетову сукню.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA