Россия люди Нео StandWithUkraine Россия

11 корисних чат-ботів у Telegram у період війни

Сейчас читают: 712
vogue.ua

На захист України та її громадян проти Росії стало «інформаційне військо». Активісти та органи державної влади створили Telegram-боти, які допомагають в боротьбі проти ворога, а також надають корисну інформацію про роботу волонтерів чи прихистки для людей в різних регіонах.

Користуватися чат-ботами досить просто: необхідно встановити Telegram, перейти за необхідним посиланнями й дотримуватися вказівок програми.

Міністерстві цифрової трансформації склали перелік корисних чат-ботів, які варто використовувати в період війни. Готовий до всього. @Hotovyi_do_vsioho_bot — дуже корисний чат-бот.

Він дає рекомендації, як діяти в умовах війни: як спланувати переїзд із сім'єю чи захистити будинок; як реагувати на сирену та повідомлення з різних каналів зв'язку; де шукати перевірену інформацію; як убезпечити будинок і зібрати тривожну валізку, аптечку та інше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA