Олена Зеленська Олени Зеленської Росія люди Нео «Без обмежень» Олена Зеленська Олени Зеленської Росія

Корисний ресурс для дітей та літніх людей за підтримки Першої леді Олени Зеленської

Сейчас читают: 153
vogue.ua

Звичне життя українців кардинально змінилося 24 лютого, коли Росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну. З першого дня війни українці шукають відповіді на питання, якими ніколи не задавалися раніше.

Що робити? Як захиститися? Як захистити дітей? Як отримати допомогу? Куди їхати? Як переконати стареньких батьків залишити свій дім, щоб врятуватися? – В електронному «Довіднику безбар’єності» з’явився спеціальний розділ «У воєнний час».

Тема безбар’єрності — створення рівних можливостей для всіх українців – один з напрямків, яким опікується перша леді Олена Зеленська. "Гостре почуття несправедливості спонукає мене діяти", – зізнавалася дружина Президента в інтерв"ю VOGUE UA.

Наразі вона займає активну соціальну позицію, залишається в Україні та веде діяльність з допомоги найвразливішим: дітям, людям з інвалідністю, людям старшого віку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA