Нео

У «Дії» можна подати заявку на компенсацію за пошкоджене чи втрачене під час війни майно

Сейчас читают: 746
cosmo.com.ua

В результаті нещадних бомбардувань цивільної інфраструктури російськими окупантами багато українців залишися без домівок. ПІсля перемоги держава обіцяє відшкодувати збитки кожному українцю, а подати заявку про пошкоджене чи знищене під час війни майно вже можна у застосунку «Дія».

Про те, хто може розраховувати на відшкодування, і як залишити заявку, розповіли у Мінцифри. Хто може подати заявку? Послугою можуть скористатися тільки громадяни України, у яких від початку війни 24 лютого було пошкоджено: приватні будинки (садибні, дачні та садові); квартири; інші житлові приміщення (на які зареєстровано окреме право власності, а не в складі будинку). Як подати заявку на пошкоджене майно в «Дії»? Оновіть застосунок.

У розділі «Послуги» оберіть «Пошкоджене майно». Заповніть форму, вказавши необхідну інформацію (дані про об`єкт, що було пошкоджено, фото та опис пошкоджень та контактні дані).

Після реєстрації повідомлення очікуйте на інформацію про початок процедури оцінки та компенсації, що будуть визначені урядом найближчим часом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA