люди Нео

I'm gone: ROXOLANA присвятила пісню українським дітям, які загинули під час війни

Сейчас читают: 551
vogue.ua

Станом на 30 березня 145 дітей в Україні загинули через російське вторгнення в нашу країну. Ці цифри жахають, від них холоне кров – але світ має про це знати.

Дітям, що загинули у цій війни, свою нову пісню присвятила співачка ROXOLANA. Зворушливий трек, який не можна слухати без сліз, написаний від імені загиблих дітей та містить звернення до усього світу: "Зупиніть цю жорстоку війну!"«З початком війни я зрозуміла, що, наскільки це можливо, маю підіймати людям настрій і бойовий дух, хоча б трішки відволікати їх від шалених тривог за допомогою таких пісень, як «I СіЮ»", – зізнається ROXOLANA. – Але водночас щоразу відкриваючи соцмережі, я бачила відео, на яких українські діти втрачають життя, де їх намагаються врятувати, де вони вже не дихають… Коли я бачила ці кадри, у мене просто опускались руки, я не розуміла, що мені робити, виникало відчуття тотального безсилля. . . ""Так склалося, що незадовго до війни помер мій дідусь і я написала дуже особисту композицію, яку не збиралась ніколи оприлюднювати.

Але в якийсь момент я награла мелодію цієї пісні і до мене одразу прийшли слова від імені діток, яких вже з нами немає. Звичайно, це речі, на які важко дивитися, але просто уявіть, що жила на світі дитинка, яку ви знали.

Вона просто жила, просто хотіла гратися, вчитися, мріяти, а тепер її на цьому світі немає… Мені хочеться, щоб кожен, хто має хоч якийсь вплив, зрозумів це.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA