соус

Зрозумілі рецепти мексиканської кухні для ледачих

Сейчас читают: 586
liza.ua

Страви мексиканської кухні завжди ситні й ароматні, їх смак — це подорож в жарку країну вічного літа. Спробуй літо на смак разом з нашою добіркою найкращих мексиканських рецептів.До цієї добірки входять соуси і закуски, смачні супи і всілякі страви, якими точно захочеться похвалитися перед гостями.

А головне — їх легко готувати!Сальса — популярний соус мексиканської кухні. Найчастіше готується на основі помідорів і/або перцю чилі з додаванням цибулі, часнику і прянощів.

Зазвичай подається до тортилії або такос, але нею смачно ласувати також з солоними крекерами або чіпсиками, якщо забажаєш.До речі, цей соус — один з додаткових інгредієнтів, які знадобляться для приготування і прикраси подальших страв.Інгредієнти:Приготування:Порада: консистенція сальси не повинна бути однорідною, тому не старайся з блендером, інакше отримаєш гостру пюрешку, але ніяк не сальсу.Тортилії — це такі тонкі коржі, які готують з кукурудзяного або пшеничного борошна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA