привітання свято листівка день Конституції листівки

З Днем Конституції України: найкращі привітання та листівки зі святом

Сейчас читают: 332
hochu.ua

Сьогодні по-справжньому святковий для України день. 28 червня 1996 року рішенням Верховної ради України було ухвалено Конституцію незалежної української держави.

Щоб відсвяткувати день атмосферно, ми публікуємо кращі привітання з Днем Конституції України, а також листівки і картинки. Зазвичай День Конституції в Україні відзначають з великим розмахом, адже цього дня відбулася історична подія: ухвалення Конституції закріпило правові засади незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, а також стало важливим кроком у забезпеченні прав людини і громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

Читати також Де знайти квітку папороті: таємниці містичного дня Івана Купала 2023 Нині, коли наша країна захищає свої кордони від російських окупантів, важливо підтримувати бойовий настрій.

Ще один привід згуртуватися навколо української державності, символіки та національних смислів дарує це свято. Ми публікуємо привітання з Днем Конституції України, якими ви можете подарувати правильний настрій своїм рідним і близьким.*** У День Конституції хочу Вам побажати достатку, Щоб усе вам було по плечу, Щоб усі справи йшли гладко, Звичайно, Батьківщину любити — Бути сміливим життєлюбом, Закони держави шанувати, І жити вам буде любо!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA