психолог психотерапевт суд

Післяпологова депресія, суди з свекрухами щодо дитини, бійки за кошти та самогубство батьків: з якими труднощами стикаються родини загиблих захисників

Сейчас читают: 119
womo.ua

Втрата близької людини та подальша скорбота психологічно, фізично та емоційно виснажують усю родину. Аби уникати зайвих сварок, багато хто не дає собі дозвіл висловлювати власні почуття.

Але ті все одно наздоганяють. І як наслідок — на типові емоційні зміни в скорботі включно з думками про самогубство, накладається ще і купа організаційних проблем — з оформленням документів, повідомленням родині, отриманням та розподілом коштів та навіть судовими позовами щодо поділу онуків між невістками та родиною загиблого захисника.

Не варто бути посланцем з поганими вістями В умовах війни досить часто про загибель військовослужбовця повідомляють лише одного члена родини.

У одружених загиблих вибір падає на особу, з якою ті перебували у шлюбі. І надалі невістка чи зять вже телефонує батькам та повідомляє про втрату сина чи доньки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA