Анджелина Джоли люди Книга International Анджелина Джоли

"Знай свої права": Анджеліна Джолі та Amnesty International випустять спільну книгу для підлітків

Сейчас читают: 750
hochu.ua

Анджеліна Джолі та міжнародна правозахисна організація Amnesty International оголосили про підготовку спільної книги для підлітків, яка розповість про їхні права та про те, як на них претендувати, незалежно від обставин і місця проживання.

Деталі — у нашому матеріалі!Анджеліна Джолі та Amnesty International працюють над новою книгою "Знай свої права (і заявляй про них)" спільно з дітьми, молодими людьми та адвокатинею з прав дитини Джеральдін ван Бюрен — однією з авторок Конвенції ООН про права дитини.Ідея створити книгу "Знай свої права (і заявляй про них)" виникла через спільне занепокоєння тим, що діти та дорослі часто не поінформовані про власні права, а тому залишаються беззахисними під час їх порушення.Книгу Анджеліни Джолі "Знай свої права" вперше опублікують у вересні 2021 у Британії.

Видання виходить у час безпрецедентних дитячих протестів по всьому світі: на вулиці та онлайн, проти кліматичної кризи, расизму, гендерної нерівності та інших глобальних проблем.Сьогодні молоді

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA