езотерика Місяць

Знаходяться під покровою Місяця: астрологи розповіли про народжених у понеділок

Сейчас читают: 568
hochu.ua

Кожен день тижня має свою планету. І це вважається друга покровителька після планети по знаку Зодіаку. Раніше ми писали, які кольори приносять успіх для різних знаків астрологічної системи, а тепер розкажемо про тих, хто з'явився на світ у понеділок.Понеділок — це перший день тижня, і він вважається одним із найсильніших за енергетикою, пише ukr.media.

Читати також Романтики і поети: ці знаки Зодіаку вміють розтопити серце Здавна люди вважали, що Місяць — це королева Сонячної системи.

Місяць впливає на воду, погодні явища, магнітні поля, відповідно — на настрій та події, які відбуваються. Люди, які народилися у понеділок, мають інтелект, мудрість і тонкі душевні якості.Якщо у понеділок Місяць молодий — сміливо починайте нові проекти.

Вони матимуть успіх, навіть якщо ви у цьому не будете впевнені. Езотерики вважають, що понеділок завжди вдалий для креативної роботи і проектування нових ідей.Якщо ви зібралися на відпочинок саме в перший день тижня, обирайте південний напрямок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA