діти немовля Київщина діти та війна торгівля людьми

Торгівля дітьми під час війни: затримано злочинну групу, яка продала 8 немовлят за кордон

Сейчас читают: 424
womo.ua

На Київщині та Харківщині викрито масштабну схему переправлення новонароджених дітей за кордон під прикриттям сурогатного материнства.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. Зазначається, що викрито злочину групу, яка торгувала українськими дітьми за кордон.

У склад цієї групи входило 12 осіб, серед яких: керівники медичних клінік, які надають послуги у сфері репродуктивної медицини у Києві та Харкові, працівники цих клінік, менеджери, адміністратори та адвокат. Читайте також: Торгівля людьми: як не стати її жертвами під час війни в Україні та за кордоном Під прикриттям програми сурогатного материнства за грошову винагороду вони здійснювали продаж новонароджених дітей іноземним громадянам, які проживають в країнах, де заборонено сурогатне материнство.

Діючи в їхніх інтересах, підозрювані підшуковували на території Харківської області жінок-донорів яйцеклітин та жінок, які через свій уразливий стан чи матеріальну скруту, погоджувалися стати сурогатними матерями для іноземних громадян. Скільки коштує дитина?  Розмір грошової винагороди, яку отримували учасники схеми, складав від 50 до 70 тис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA