новини кліп

Під час зйомок кліпу на Шакіру напав щур: курйозний момент потрапив на відео

Сейчас читают: 882
hochu.ua

Колумбійська співачка Шакіра поділилася курйозом, який стався з нею на зйомках кліпу Copa Vacía. У той час як фанати побачили її в образі спокусливої русалки, самій артистці довелося нелегко під час запису фрагмента, де вона лежала посеред сміття.

Кумедне відео дивіться на HOCHU.ua.На своїй сторінці зірка опублікувала кадри, які не потрапили в кліп. На них артистка лежить в образі русалки серед купи сміття.

Однак несподівано поблизу Шакіри почав бігати щур, що сильно її налякало. Читати також Після скандального розлучення Шакіра закрутила роман із Томом Крузом — ЗМІ Співачка завищала і швидко підскочила зі свого місця, проте не змогла втекти, оскільки з хвостом русалки їй було важко піднятися самостійно.

Проте виконавиця змонтувала кумедне відео і поділилася ним із фанатами, щоб показати, що подібні курйози - не рідкість під час зйомок.Речі, які бувають навіть із русалками,- посміялася Шакіра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA