місто Маріуполь новини шоубізнес місто Маріуполь

Автор хіта "Another Love" вперше зустрівся з Enleo, який "переродив" його пісню під час війни

Сейчас читают: 325
hochu.ua

Співак Нікіта Леонтьєв, більш відомий як Enleo, здійснив свою мрію. Він зустрівся Томом Оделом — всесвітньо відомим британським музикантом, який рік тому змінив життя Нікіти на 180 градусів, подарувавши права на пісню "Another love".

Українська версія отримала назву  “інша любов” і стала однією з найпрослухованіших пісень.Зустріч відбулася у польському місті Лодзь, де з 28 по 30 липня проходив фестиваль "Łódź Summer Festival na 600", хедлайнером якого став Том Оделл.

Перед виступом британський артист зустрівся з Enleo у зоні бекстейджа. Між артистами склався дружній діалог, в ході якого Нікіта подякував Тому за підтримку і розповів, що він в Україні став відомим після виконання каверу "інша любов".

Том Оделл, своєю чергою, сказав теплі слова на адресу Enleo та українців:Я пам‘ятаю, як побачив твою версію пісні, і це дійсно відгукнулося у мене в серці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA