смерть новини шоубізнес

Знайшли на козирку під'їзду будинку. Чоловік відомої російської співачки викинувся з вікна: що відомо

Сейчас читают: 827
hochu.ua

Відомий продюсер та чоловік знаменитої російської виконавиці Наталі Олександр Рудін вчинив суїцид. Подробиці - в нашому матеріалі.За інформацією ряду РосЗМІ, 53-річного Рудіна було знайдено на козирку під'їзду будинку на Біломорській вулиці.

Достеменно не відомо, чому Олександр вчинив самогубство, однак в ЗМІ розганялася інформація, що чоловік страждав депресією, яка стала наслідком перенесеної коронавірусної інфекції.

Ще однією причиною суїциду може бути пережите горе, адже нещодавно помер батько Олександра. Читати також Раміна Есхакзай ледь не покінчила життя самогубством: що врятувало журналістку Варто нагадати, що дружина покійного, співачка Наталі мала шалену популярність у 90-ті.

Головними хітами артистки прийнято вважати композиції  "Ветер с моря дул",  "Черепашка" та "О боже, какой мужчина".Зауважимо, що Наталі жодного разу не висловлювала своєї позиції щодо широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA