дієта подорожі

Їжа для збереження енергії: дієтолог розповів, що їсти під час подорожі

Сейчас читают: 348
hochu.ua

Коли людина подорожує, тіло відчуває усі перекуси і зниження водного балансу. Аби почуватися добре і мати достатньо енергії для активного відпочинку, потрібно дотримуватися деяких правил.

Раніше ми писали про те, як правильно закушувати стрес, а тепер розкажемо, що їсти в дорозі.Лікар-дієтолог Ольга Усенко розповіла про те, як харчуватися під час подорожі.

З її слів, у першу чергу потрібно спланувати, де можна поїсти у перервах між транспортом.Варто брати кафе чи ресторан, де є нормальний варіант їжі.Коли є можливість гарно поїсти, влаштовуйте повноцінні прийоми їжі.

При цьому уникайте перекусів, які складаються лише з небажаних продуктів, таких як фастфуд або солодощі,— зазначила лікар. Читати також Кардинальні зміни за 1 день: поради від дієтолога Самойленко Експерт додала, що допустимо взяти з собою перекуси, багаті білками, клітковиною та поживними речовинами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA