місто Київ місто Мелітополь благодійність фонд проєкт благодійний проєкт місто Київ місто Мелітополь

Тиждень дорослого стажера: ким працюватимуть переселенці та кияни старшого віку

Сейчас читают: 596
womo.ua

Фонд «Життєлюб» запускає проєкт «Тиждень дорослого стажера» 22 травня 2023 року. В цей день на стажування в різних українських компаніях вийдуть люди віку 50+ років – здебільшого кияни та переселенці.

Зазначимо, що всього «Життєлюб» отримав 337 заявок від охочих стати стажерами, а свою участь у проєкті та готовність взяти людину на стажування підтвердили понад 30 компаній з різних сфер бізнесу – IT, будівництво, страхування, освіта, роздрібні мережі, салони краси, заклади харчування, креативні індустрії. Читайте також: Тиждень дорослого стажера: «Життєлюб» шукає переселенців та киян старшого віку для українських компаній Дорослі стажери працюватимуть на таких посадах: вчителя англійської мови, маркетолога, бармена, адвоката, HR-менеджера, СММ та контент-спеціаліста, менеджера з продажу нерухомості, кухаря, проєктного менеджера, тестувальника в IT та інших.

Для стажерів, що живуть не в столиці, але також хочуть спробувати себе в новій сфері, буде можливість попрацювати онлайн в IT та страховій компаніях та інтернет-магазині. Читайте також: Українські волонтери та бренди безоплатно влаштовують весілля для захисниць: деталі «Життєлюб» отримав заявки на стажування від людей, що переїхали в Київ з Запорізької, Донецької, Харківської, Херсонської областей.

Наймолодшому кандидату 50 років, найстаршому – 75. Всі вони – професіонали з багаторічним досвідом у своїх сферах, але при цьому відкриті до того, щоб пробувати себе в нових, незвичних для себе ролях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA