Украина місто Київ ласки Нео війна новини Украина місто Київ

Ексдружина наркодилера перепросила за те, що "злила" окупантам місцезнаходження ППО

Сейчас читают: 283
hochu.ua

Колишня дружина київського наркодилера Юрія Чернецького настільки сильно "вляпалася" в скандал, що в Мережі її активно почали залякувати перевірками СБУ.

Минулої ночі, коли росія обстрілювала Київ і область, співачка Інна Воронова опублікувала у своїх соцмережах відео роботи ППО.

Безтурботні дії блогерки викликали обурення серед українців і західних ЗМІ, тож невдовзі їй довелося публічно перепрошувати за скоєне.16 травня близько третьої години ночі, коли рф знову почала обстрілювати Київ, Воронова детально зняла роботу українських захисників з вікна свого житлового комплексу, при цьому вказавши його назву.

На відео було добре видно, звідки стріляє ППО. Читати також Віктор Павлік потішив дружину подарунком "для обраних": користувачі Мережі розлючені Варто зазначити, що серед підписників співачки є чимало росіян, тому така публікація була вигідна армії країни-терориста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA