Виталий Кличко Віталій Кличко місто Київ зоопарк війна тварини війна з Росією Виталий Кличко Віталій Кличко місто Київ

Нічна атака по Києву: уламки ракети впали на територію зоопарку

Сейчас читают: 169
womo.ua

Сьогодні, 16 травня, на територію столичного зоопарку впали уламки ракети. Тварини не постраждали, але вони потребують антистресових заходів.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко у Telegram. За його словами, внаслідок обстрілу Києва російськими окупантами на територію столичного зоопарку впали уламки ракети.

Постраждалих серед людей та тварин немає, лише дерева зазнали пошкоджень. Читайте також: Стало відомо, скільки об’єктів культурної інфраструктури України постраждали через агресію рф Читайте також: Катували та принижували: захисниці України розповіли про пережите у російському полоні Також він додав, що із тваринами вже проводять антистресові заходи, а о 10:00 зоопарк відкриють для відвідувачів. Читайте також: В Україні збирають кошти для порятунку диких тварин, що постраждали від війни: подробиці The post Нічна атака по Києву: уламки ракети впали на територію зоопарку appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA