знаменитости Нео

Зірка народилася: 104 роки від дня народження Ріти Гейворт

Сейчас читают: 874
vogue.ua

17 жовтня 1918 року в Брукліні народилася Маргарита Кармен Канзіно, саме таким раніше було ім'я акторки і танцівниці Ріти Гейворт.

Знаменита Джильда вийшла заміж у 18 років і втекла з чоловіком Едді Джадсоном з рідного дому. Саме Едді створив з Маргарити Канзіно Ріту Гейворт і за кілька місяців прибрав сліди латиноамериканської зовнішності за допомогою косметичних процедур, в тому числі і болісного електролізу і невеликої пластичної операції, а також змусив її змінити колір волосся на вогненно-рудий.

Сама Ріта згадувала, що виходила заміж за покликом серця, а от її чоловік одружився з об'єктом інвестицій. Але "косметичний ремонт" Ріти Джадсон провів блискуче.

І, хоча сімейне життя з Едді на вдалось (після розлучення вона була змушена навіть закласти свої прикраси, щоб заплатити відступні), світ отримав свою Джильду, яка танцем і рухом однієї руки – зніманням рукавички, змушувала вмирати від бажання мільйони чоловіків по всьому світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA