Ralph Lauren Нео Ralph Lauren

Крута ідея осіннього манікюру від Дженніфер Лопес

Сейчас читают: 440
vogue.ua

Жодної ексцентрики, жодних дизайнів, жодних примхливих форм або довжини – Дженніфер Лопес вірна своєму стилю, який можна описати одним словом 'classy'.

Навіть в манікюрі. Коли мова про тренди манікюру, Дженніфер Лопес завжди в темі — і її останній манікюр не став винятком. Минулого тижня на показі Ralph Lauren у Лос-Анджелесі SS 2023 Лопес відзначила подію, обравши витончений костюм у тонку смужку та насичений бордовий лак, який чудово доповнив її осінній образ.

Зірковий майстер манікюру Том Бачік, клієнктою якого Джей Ло залишається вже багато років, порадив зірці розкішний відтінок Essie Bordeaux, нанесений двома тонкими шарами на основу та покритий блискучим топом.  "Цей колір особливо добре працює з короткими нігтями природної форми", — каже Бачік.

Таку форму українські майстри називають "заокруглений квадрат". Винний манікюр Лопес є універсальним для сезону, особливо для тих, хто прагне класичної розкоші під час завершальної фази року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA