алкоголь особисте життя відомих людей

Зірка «Милих ошуканок» Люсі Гейл розповіла про боротьбу з алкогольною залежністю

Сейчас читают: 348
womo.ua

Відома американська акторка Люсі Гейл розповіла, що 2 січня 2023 року відзначила рік тверезості. Про це пише The Independent.

Американська актриса та зірка серіалу «Милі ошуканки» Люсі Хейл розповіла, що кинула пити рік тому, тому що «заслуговувала на більше від цього життя», після тривалої боротьби з алкогольною залежністю.

Про це вона розповіла в подкасті The Diary Of A CEO: Читайте також: Зґвалтування, насильство в школах та наркотики: Періс Гілтон розповіла про особисте життя 33-річна акторка назвала себе «хрестоматійною п’яницею», яка почала зловживати алкоголем з 14 років. Читайте також: Викидень, насильство та звинувачення у трансфобії: Джоан Роулінг розповіла про своє життя Актриса сказала, що один із її найкращих друзів помер від алкоголізму, і це все ще не викликало у неї бажання протверезіти.

Також знаменитість намагалася змінитися заради хлопців, своєї мами, кар’єри, тіла, та всі намагання були марними. Читайте також: Ґвалтували, катували та годували фекаліями: на Київщині затримали вітчима з матір’ю, які знущалися над трьома малолітніми дітьми Також Люсі Гейл сказала, що минулий рік був «справді сильною і болісною, глибокою, радісною, жахливою подорожжю» для неї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA