Україна контакт технології Нео Україна

Жінки у галузі технологій: навички, інструменти, майбутнє. Доступ до вебінару модулю 6 всередині

Сейчас читают: 490
womo.ua

Цей тиждень у нас дуже насичений на події, і сьогодні стартує вже шостий модуль освітньо-мотиваційного проєкту «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє». Тема модулю: Жінки у галузі технологій: навички, інструменти, майбутнє. Доступ до трансляції з перекладом жестовою мовою в YouTube: Ставте запитання або пишіть коментарі за темами виступів в чаті під трансляцією в YouTube.

Програма трансляції освітнього модуля 14.07.2023. 16:00 — 18:45: 16:00 — 16:15 Ольга Буславець, Заслужений енергетик України, Міністр енергетики України у 2020 р, Тема: Мотивація — рушійна сила нашого розвитку і самореалізації 16:15 — 16:30 Валентина Белякова, Засновниця Жіночого енергетичного клубу України Тема: Енергетика сьогодні і завтра: професія та ідея для бізнесу.

16:30 — 17:00 Олександра Альхімович, Співзасновниця та керівниця, партнерка АРТ, Тема: Жінка-лідерка та різні джерела доходів протягом життя.

17:00 — 17:25 Світлана Григор’єва-Шаповалова, Менеджерка проєктів компанії VRG Soft Надія Нагорна, UX/UI дизайнерка компанії VRG Soft.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA