Twitter новини

"Сімпсони" шокували новим пророцтвом: що вони знали про майбутнє Twitter

Сейчас читают: 317
hochu.ua

Популярний серіал "Сімпсони" отримав звання пророчого завдяки дивовижним збігам сюжетної лінії та реального життя. Раніше в епізодах були "передбачення" про коронавірус, арешт Дональда Трампа і навіть катастрофу батискафа біля "Титаніка".

Тепер фанати мультсеріалу зазначили, що Гомер Сімпсон "знав" і про серйозні зміни у Twitter. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!З 24 липня 2023 року користувачі популярної соцмережі, яку викупив Ілон Маск, зіткнулися з черговими нововведеннями.

Імовірно, сторінки у Вікіпедії про дороговартісне придбання Twitter підприємцю було недостатньо, тож він попрощався з брендом, назвою і навіть логотипом.

Так, замість синьої пташки на екранах користувачів з'явився мінімалістичний Х, ну а назва відповідає новому логотипу. Читати також Від Чарлі Паркера – до Фредді Меркьюрі: 7 найкращих байопіків про музикантів Цікаво, що такі зміни "передбачили" творці "Сімпсонів" ще 11 років тому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA