Сша Мексика Німеччина климат ООН жінки насильство сексуальне насильство домагання Сша Мексика Німеччина

Жінки-делегати поскаржилися на домагання на кліматичних переговорах ООН

Сейчас читают: 301
womo.ua

Жінки-делегати поскаржилися на знущання, насильство й сексуальне домагання з боку колег-чоловіків під час кліматичних переговорах ООН – COP27.

Про це пише Financial Times. За словами голови мексиканської делегації Каміли Сепеди, минулого року вона зазнала сексуальних домагань на COP27 у Єгипті, а також отримувала неприйнятні повідомлення від делегата-чоловіка. Читайте також: Ґрета Тунберґ підтримала Україну на протестах під ООН: деталі Зазначається, що тоді Сепеда змовчала про це, але зараз вирішила розповісти, оскільки жінок усе ще переслідують на переговорах в ООН.

Також джерела Financial Times повідомили про інші випадки сексуальних домагань упродовж минулорічного COP27. Читайте також: Потрібно 300 років, аби зникли дитячі шлюби — ЮНІСЕФ Після цього два десятки країн, зокрема Мексика, США, Велика Британія, Німеччина, написали лист в ООН, у якому закликали «звернути особливу увагу на те, як ставляться до жінок-учасниць переговорів у приміщеннях [засідання Рамкової конвенції ООН про зміну клімату], усередині й поза кімнатами переговорів, і гарантувати, що всі учасники почуваються частиною шанобливого й безпечного робочого середовища». Читайте також: Залякування й переслідування правозахисниць у Китаї: деталі та реакція ООН Наразі ООН розмірковує над оновленням кодексу поведінки й запровадження нових заходів до кліматичного саміту COP28 у Дубаї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA