секс сексуальне насильство сексуальне бажання

Вас це може здивувати: жінки та гей-порно - причини та мотиви інтересу до чоловічих любощів

Сейчас читают: 647
hochu.ua

Мало хто знає, але велика частина аудиторії гей-порно - гетеросексуальні жінки. Спробуємо розібратись у тому, чому це відбувається та що представниці жіночої статі знаходять у спогляданні любощів двох або більше чоловіків.

Також ми писали про найправильніший спосіб розпізнати жіночий оргазм. Читати також В парку, ліфті, на зупинці та навіть на пляжі: навіщо людям секс у публічному місці і що за це "світить" Щороку PornHub, один із найбільших порносайтів у світі, публікує звіт, де аналізує статистику переглядів та вподобань за різними ознаками.

У рев’ю за 2022 йдеться, що жінки складають 46,7% глядачів чоловічого гей-порно. Також порнозірки, ролики з якими найчастіше шукають і дивляться жінки - геї або бісексуали.

Що зовсім не дивно, враховуючи цифри. І це точно не нова хвиля любові до ЛГБТ - ця тенденція повторюється з року в рік.Це питання Люсі Невілл, дослідниця та авторка книги “Дівчата, які люблять хлопців, які люблять хлопців”, задавала багатьом жінкам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA