страхи Нео

Жінкам на нервах допомагатиме новий чат-бот

Сейчас читают: 279
womo.ua

Новий чат-бот «Мами, діти, емоції. Керуй емоціями, щоб вони не керували тобою» допоможе жінкам дізнатися, чому вони відчувають «негативні» емоції та як навчитися ними керувати.

За першу добу  допомогу отримали 503 мами. Повідомляє ГО «КПВМ «Лада». Цей новий безкоштовний онлайн-проєкт для матерів створила громадська організація «КПВМ «Лада» після опитування, під час якого близько 2 тис.

респонденток підтвердили, що відчувають тривожність. 70% говорили про нестабільний емоційний стан. Кожна відчуває необхідність психологічної підтримки, але з певних причин більшість не може звернутись до психолога задля отримання індивідуальної консультації.

Цей чат-бот стане помічником: — запропонує пройти анонімний тест для визначення емоційного стану; — розкаже про природу і користь умовно «негативних» емоцій: злість, тривогу, страх, сум, сором і провину; — порадить різні методи роботи з емоціями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA