здоров'я харчування дієта раціон харчування

Більше пробіотиків та клітковини: що можна їсти після видалення апендициту

Сейчас читают: 101
hochu.ua

Апендектомія, операція з видалення апендикса, зазвичай проходить без будь-яких побічних ефектів. Пацієнтам необхідно відпочити протягом декількох днів після процедури, щоб рани добре загоїлися, а також дотримуватися дієти.

Хочу.ua розповідає основні принципи харчування після видалення апендициту.Фахівці клініки Laserpiles пояснюють, що правильна дієта після видалення апендициту допомагає покращити стан шлунково-кишкового тракту, прискорює процес загоєння ран та знижує ймовірність набряку тканин та м'язів після операції.

Читати також Гарна пам'ять і хороший настрій: дієтолог розповіла про дієту для мозку За словами доктора медицини Валерії Симон, досвідченого загального хірурга з відділення загальної хірургії Саутлейка в Техасі, відразу після апендектомії рекомендується починати з легких, нежирних страв, таких як проста паста, картопляне пюре, рис, банани та сир.Протягом кількох днів після операції слід уникати вживання занадто жирних або важких продуктів, оскільки це може спричинити нудоту та діарею.Здорове харчування може вплинути на здоров'я, а додавання певних продуктів може допомогти впоратися з симптомами апендициту і зменшити біль.

Читати також Їжа для збереження енергії: дієтолог розповів, що їсти під час подорожі Продукти, яких слід уникати після операції на апендициті, - це продукти з високим вмістом жиру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA