ДТП новини аварія Перші

Карма таки наздогнала: з'явилися перші фото Лади Денс після жорсткої ДТП у москві (ФОТО)

Сейчас читают: 774
hochu.ua

Після того як путіністка Лада Денс потрапила в серйозну ДТП, у Мережу злили перші фото співачки після того, що сталося. Який вигляд має російська артистка, перебуваючи в лікарні - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua.Кілька днів тому стало відомо, що Лада Денс перебуває у вкрай важкому стані після ДТП, у яку потрапила, будучи в таксі.

Тоді путіністці діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої та травму хребта, а крім того, на її обличчі залишилися серйозні порізи та розриви.

У зв'язку з цим зірці 90-х провели операцію, після якої, за чутками, у Лади почалися ускладнення і їй стало важко дихати. Читати також "Це якийсь фатум, або послання від батька з небес": Остап Ступка вперше прокоментував п'яну ДТП (ВІДЕО) Слідом після таких новин пропагандистський Telegram-канал "Маш" злив фото Лади Денс із лікарні.

На кадрах 56-річна знаменитість лежить із перебинтованою головою, а також перебуває на огляді у лікаря. За повідомленнями росЗМІ, співачка йде на поправку, а віднедавна рідним дозволили відвідувати її в лікарні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA