Криминал тварини насильство згвалтування сексуальне насильство домашні тварини

Зґвалтування корови на Хмельниччині: поліція закрила справу, реакція зоозахисників

Сейчас читают: 281
womo.ua

Поліція закрила кримінальне провадження у справі стосовно зґвалтування корови на Хмельниччині. Це дуже обурило зоозахисників.

Про це повідомляє UAnimals. Зазначається, що правоохоронці нібито не бачать у справі кримінального правопорушення. Читайте також: З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами Нагадаємо, що резонансний випадок з твариною стався у селищі Антоніни, що на Хмельниччині.

Чоловік прив’язав корову до трактора, і вона бігла, поки не знесилилась і не впала. Шкіра тварини обдерта, роги підірвані від ланцюга, на якому її тягнули.

Невдовзі у полі знайшли й покинутий трактор, а пізніше кривдника. Читайте також: Знущання з морських котиків в Одесі: що сталося та безглузда відмазка дельфінарію «Немо» Після цього корову оглянув лікар і з’ясувалося, що вона зґвалтована.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA